A OnePlus 8 mobilokat a OnePlus Z követheti

0

Már többször beszámoltunk róla, hogy a OnePlus 8 és a OnePlus 8 Pro után egy harmadik, kedvezőbb árú mobillal is készül a gyártó, és a legfrissebb hírek szerint ez nem más lesz, mint a OnePlus Z.

Korábban OnePlus 8 Lite-ként lehetett hallani a vállalat olcsóbb mobiljáról, most azonban két megbízható forrás is megerősítette, hogy a készülék OnePlus Z néven jelenhet meg. Ez egyébként, ha jobban belegondolunk, teljesen logikus, hiszen volt már korábban a gyártónak egy hasonló próbálkozása, a OnePlus X.

A OnePlus Z egyébként nem csak egyetlen telefon lehet, hanem egyben egy teljesen új széria kezdete is, de ez persze még a jövő zenéje, egyelőre maradjunk a 2020-as készüléknél.

A OnePlus Z tehát teljesen megegyezik a korábban OnePlus 8 Lite-ként emlegetett mobillal, vagyis egy 6,4 col körüli AMOLED kijelzőre számíthatunk, ami támogatja majd a 90 Hz-es képfrissítést. A meghajtásról állítólag a MediaTek eddigi legerősebb lapkája, az 5G-s Dimensity 1000L gondoskodik majd, ami messze felülmúlja teljesítményben többek között a Snapdragon 765G-t is.

A hátlapra három kamera kerülhet 48 MP-es fő szenzorral, az aksi pedig állítólag 4000 mAh-s lesz, és támogatni fogja a 30W-os gyorstöltést. A OnePlus Z ára valahol 450 dollár környékén alakulhat majd, de azt egyelőre még nem tudni, hogy mikortól lesz kapható.

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid