Újraindulhat az LG Chocolate széria

0

Nemrég számoltunk be róla, hogy megszűnhet az LG G sorozat, a legfrissebb hírek szerint pedig a gyártó feléleszti a korábbi LG Chocolate szériát, és lehetséges, hogy ez veszi át a helyét.

Korábban voltak pletykák az LG G9-ről, most azonban úgy néz ki, hogy nem lesz ilyen nevű modell, ugyanis a vállalat kaszálja a G sorozatot, ami az utóbbi néhány évben egyébként sem volt túlzottan sikeres. Egy dél-koreai forrás szerint lehetséges, hogy helyette a korábbi LG Chocolate széria tér vissza, amelynek az egyik legismertebb tagja a 2009-es LG BL40 New Chocolate volt, ami az akkoriban teljesen szokatlannak számító 21:9-es kijelzőjével borzolta a kedélyeket. Mostanában a Sony lett a legnagyobb híve ennek az extra hosszú képaránynak, de lehetséges, hogy az LG újra hasonló babérokra törne.

LG BL40 New Chocolate

Az új modell, ami az LG G9 helyett jöhet, valószínűleg egy felső-középkategóriás készülék lesz valamilyen Snapdragon 7 szériás chipsettel, talán a Snapdragon 765G-vel, és ebben az esetben az 5G támogatás is adott lenne.

Persze mint mindig, most is fontos leszögezni, hogy ezeket a híreket az LG egyelőre nem erősítette meg hivatalosan.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid