A OnePlus bejelentette, mikor jelentik be a OnePlus 7 bejelentési időpontját

0

A cím nem vicc, lényegében tényleg ez történt, ugyanis kiderült az időpont, amikor felfedik majd, hogy mikor debütálnak az új OnePlus 7 modellek.

A OnePlus vezetője, Pete Lau elárulta Twitteren, hogy jövő hét kedden, vagyis április 23-án lesz egy bejelentés. Ekkor még nem maga a OnePlus 7 debütál, hanem csak az derül majd ki, hogy mikor mutatják be hivatalosan a készüléket.

Egyébként nem kell addig várni, már most is szinte biztosra tudható, hogy május 14-én lesz a nagy nap, amikor nem is csak egy, hanem három OnePlus 7 telefont lepleznek majd le.

A sima OnePlus 7 viszonylag unalmasnak ígérkezik az eddigi hírek alapján, ugyanis alig tér majd el külsőleg a 6T-től. Marad a csepp alakú szenzorszigettel ellátott kijelző, és a hátlapon továbbra is duál kamera lesz, tehát a változások nagy része nem lesz annyira látványos, ha csak nem kapunk esetleg valamilyen vad színt.

OnePlus 7

A OnePlus 7 Pro viszont már kifejezetten érdekesnek tűnik, egyrészt azért, mert nem lesz rajta szenzorsziget, helyette motorikusan előbukkanó szelfikamerát kapunk. A kávamentes kijelző ráadásul két oldalt hajlított lesz, és 90Hz-es képfrissítést használ majd, vagyis másfélszer olyan folyamatos lesz a képe, mint szinte bármelyik jelenlegi telefonnak.

OnePlus 7 Pro korai renderkép

A OnePlus 7 Pro 5G pedig az előző készülék 5G modemmel felturbózott változata lehet, és ennél többet egyelőre nem is nagyon tudunk róla mondani.

Várjuk tehát a keddi “bejelentést” és a tényleges bemutatót, amire valószínűleg május 14-én kerítenek majd sort.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid