KingWear androidos okosórákat árazott le a Tomtop

0

A KingWear nem egy túl ismert márka, de most két Android rendszerű okosórájukat is leárazták, így aki épp egy ilyesmi készülék vásárlásán töri a fejét, annak érdekesek lehetnek az alábbi termékek.

KingWear KC06

KingWear KC06 egy Android 6.0 rendszerű okosóra 1,3 colos kerek AMOLED kijelzővel, 4 magos MTK6737 processzorral, 1 GB RAM-mal és 16 GB tárhellyel. Említést érdemel a GPS-vevő, a nano SIM foglalat, amely 4G modemmel társul, és az IP67-es vízállóság, amivel úszni ugyan nem lehet, de egy kis nedvességgel még simán megbirkózik az óra.

Nagy pozitívum a cserélhető 24 mm-es szíj, és nem maradt ki a pulzusmérő sem, az akkumulátor pedig egész méretes, 620 mAh kapacitású. Az okosóra most akcióban 105,99 dolláros áron rendelhető a Tomtop oldalán, ami kb. nettó 30.200 Ft-ra jön ki. További részletek ezen a linken.

KingWear KC05

A KingWear KC05 bár kisebb számot visel a nevében a KC06-nál, de már egy újabb, Android 7.1-es rendszer fut rajta, és az AMOLED kijelzője is nagyobb kicsit, egész pontosan 1,39 colos. Az 1 GB RAM és a 16 GB tárhely nem változott, de a chipset frissebb (MT6739).

Funkciók terén nagyjából ugyanazt kapjuk, itt is van 4G-s nano SIM foglalat, GPS, pulzusmérő és hasonlók, a vízállóság pedig itt is IP67-es, ezen a készüléken viszont kamera is van, ami a gyári adatok szerint 8 MP-es. Az aksi maradt 620 mAh-s, és nem kell lemondanunk a cserélhető szíj előnyeiről. Az okosóra 108,99 dollárba kerül jelenleg, ami kb. nettó 31.000 Ft-ra jön ki átszámolva. Részletek és rendelés ezen az oldalon.

Mindkét okosóra esetében ingyenes a “Duty Free Shipping” szállítás, de a vámmentesség nem garantált.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid