Két pop-up kamerás Xiaomi mobil is készül Snapdragon 855 processzorral

0

Jelenleg három Xiaomi telefon van, ami Snapdragon 855 processzort használ, a Mi 9, a Mi MIX 3 5G és a Black Shark 2, de egy friss jelentés szerint két újabb modellen dolgozik a kínai gyártó.

A két új telefonról az XDA-Developers oldalán rántották le a leplet némi szoftveres boncolgatás eredményeképpen. A készülékek “davinci” és “raphael” kódnéven futnak, és úgy néz ki, hogy mindkettő mechanikusan előbukkanó kamerával rendelkezik majd. Ezek motorikus megoldások lesznek, nem úgy, mint a Mi MIX 3 esetében, vagyis automatikusan bukkannak majd elő a szelfikamerák, amikor szükség van rájuk.

Kiszivárgott fotó az egyik rejtélyes telefonról

A pop-up kamarákból arra következtethetünk, hogy nem lesz a mobilokon se lyuk, se notch, csak egy hatalmas, szinte kávamentes kijelző, ami kifejezetten jól hangzik. A Snapdragon 855 chipseten kívül annyi derült még ki a két újdonságról, hogy kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót kapnak, ami jó eséllyel egy optikai megoldás lesz.

Azt sajnos nem tudni, hogy milyen néven debütál a két telefon, de a lehetőségek között ott a Pocophone F2 és a Mi MIX 4, sőt, az is lehet, hogy az egyik egy Redmi készülék lesz, voltak már erre utaló pletykák.

Egyelőre többet nem tudunk mondani, de kíváncsian várjuk, hogy mivel készül a Xiaomi.

Forrás: XDA, via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid