Befutott a Samsung Galaxy A40s és A60 is

0

Habár nálunk valószínűleg nem fognak felbukkanni, mivel elsősorban a kínai piacra szánják őket, talán nem hátrányos tudni, hogy a Galaxy A szériát két újabb mobillal bővítette a Samsung. A Galaxy A60 az A8s nyomdokain halad tovább lyukas megjelenítővel, míg a Galaxy A40s leginkább egy újrahasznosított M30-nak tűnik, ami azt jelenti, hogy a jelenlegi M termékcsalád nem fog eljutni Kínába.

A Galaxy A60 6,3 cos LCD kijelzőt kapott, mégpedig Infinity-O kialakítással, valamint Full HD+ felbontással. Az előlapi kamerának szánt lyuk a telefon kijelzőjének bal felső részén található, a képrögzítő egység felbontása 32 megapixel. A telefon elég meggyőző kijelződominanciával rendelkezik, a megjelenítő az előlap 92 százalékát foglalja el.

A képernyő a hangszóró szerepét is betölti, a Screen Cast technológia a Samsung válasza az LG által korábban már alkalmazott megoldására, melyet a G8 ThinQ esetében vetettek be. A telefon hátoldalán egy 32 megapixeles, f/1.7 rekeszértékkel bíró elsődleges kamera található, amihez csatlakozik egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű és egy 5 megapixeles mélységérzékelő kamera.

A lencsék alatt bukkanhatunk a LED villanóra, valamint az ujjlenyomat alapján azonosító biometrikus szenzorra. A mobil burkolata alatt Qualcomm Snapdragon 675 chipset zakatol, 6 GB RAM, valamint 128 GB háttértár mellett. Az akkumulátor kapacitása 3500 mAh, a töltés pedig modern USB-C porton keresztül történik.

Galaxy A60 és A40s

A Galaxy A40s 6,4 hüvelykes Super AMOLED képernyővel rendelkezik, a megjelenítő felbontása Full HD+, típusát tekintve Infinity-U, a notch belsejében 16 megapixeles kamera található. A hátlapon virító képrögzítő egység három érzékelőt dolgoztat, ezek közül az egyik 13, míg a másik 5 megapixeles, rekeszértékük f/1.9, illetve f/2.2. Az harmadik szenzor pedig egy 5 megapixeles mélységérzékelő konstrukció.

A telefon borítása alatt Exynos 7904 chipset végzi a számításokat, 6 GB RAM, valamint 64 GB belső tárhely mellett. A telep kapacitása 5000 mAh, és támogatja a 15W-os gyorstöltést.

A Samsung Galaxy A60 300 dollárnak megfelelő jüanért, míg a Galaxy A40s átszámítva 225 dollárért lesz kapható. Egyelőre nem tudni mikor indul a készülékek forgalmazása.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid