Teljesen megújul a Google Play Áruház, és érkezik egy régóta várt új lehetőség

0

Úgy látszik, a Google alkalmazásboltja hamarosan megkapja a legújabb Material Design felületet, ami sokkal letisztultabb és fehérebb az eddigieknél, ráadásul egy olyan lehetőséggel bővítik az appot, amit nem is értünk, hogy eddig miért nem működött.

A Play Áruház következő frissítése után teljesen fehérre vált a háttér, eltűnik a felső zöld sáv, a menüpontok egy része pedig alulra költözik. Számos apróbb változás is észrevehető, de a lényeg, hogy egy sokkal letisztultabb felületet kapunk. A 9to5Google tette közzé az alábbi screenshotokat az új verzióról:

A kinézet mellett egy érdekes újítás is felbukkant: a szimultán alkalmazásletöltés. Jelenleg, ha több alkalmazást is le akarunk tölteni, vagy frissítjük őket, akkor egyszerre mindig csak egy app töltődik, a többi feladatot felfüggeszti a Play Áruház. Az új verzióban viszont már egyszerre több letöltés is tud majd futni.

Hogy pontosan mikor érkezik meg az új frissítés, azt egyelőre nem tudni. Általában hullámokban szokták kiadni az ilyesmit, így elég nagy eltérések lehetnek abban, hogy ki mikor kapja meg. Talán egyeseknél már aktiválták is az új felületet, de mi egyelőre nem látjuk.

Forrás: AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid