Xiaomi telefonok kiárusítása – Bevált típusok az eddigi legjobb áron!

0

Jelentősen lecsökkentették néhány igen népszerű Xiaomi mobil árát, némelyik az eddigi legolcsóbb áron kapható most, érdemes megnézni a listát!

Frissítés: néhány lejárt akció újra él, de nem sokáig, érdemes lecsapni a jobb ajánlatokra!

Xiaomi Mi Play (Global verzió)

A Mi Play sokáig csak Kínában volt kapható, nemrég azonban megjelent a Global verziója, így már magyar nyelvvel is elérhető a Xiaomi fiataloknak szánt olcsó mobilja. Vékony kávás 5,84 colos Full HD+ IPS kijelző, Helio P35 proci, 4 GB RAM és 64 GB tárhely mindössze 129.99 dolláros áron egyáltalán nem rossz vétel, ez átszámolva kb. 37.000 Ft, a vámmentes szállítás pedig ingyenes. További részletek és rendelés ezen a linken. (Frissítés: érdekes módon nincs B20-as LTE a Global verzióban sem a Mi Play esetében, a többi felsorolt telefonnál viszont van.)

Xiaomi Mi 8 Lite Global verzió

A Mi 8 Lite egy erős középkategóriás mobil Snapdragon 660 processzorral, méretes kijelzővel, kiváló kamerákkal és divatos külsővel. Egy igazi prémium készülékről van szó, ami nem mellesleg egy bevált típus, biztosan nem fogja megbánni, aki ezt választja. Az utóbbi időben már voltak rá jó akciók, most azonban még lejjebb ment az ára, csak 169,99 dollárba kerül rövid ideig a 4+64 GB-os modell fekete színben. Ez kb. 48.500 Ft, ami rettentően jó ár érte, a vámmentes Priority Line szállítás pedig ingyenes. További részletek és vásárlás ezen az oldalon.

Xiaomi Mi 8 Lite

Xiaomi Mi A2 Global verzió

A Xiaomi Mi A2-t is a Snapdragon 660 hajtja, vagyis a nyers erővel nem lesz gond, és a kamerái is nagyon jók, ám ez a készülék MIUI helyett teljesen letisztult gyári Androidot futtat (tesztünk). Az ára pedig meglepően alacsony most, mindössze 149,99 dollárért vihető a 4+64 GB-os Global verzió ingyenes vámmentes szállítással, ami átszámolva 42.700 Ft. (Frissítés: újra él az akció, nagyon jó az ár!)

Xiaomi Mi A2

Xiaomi Redmi Note 7 Global verzió

A Redmi Note 7 a gyártó legfrissebb slágertelefonja 48 megapixeles kamerával, kiemelkedő üzemidővel, gyönyörű kijelzővel, és ezt is a középkategória egyik bajnoka, a Snapdragon 660 hajtja (tesztünk). A 4+64 GB-os Global verzió most 57.000 Ft környékén a tiéd lehet akcióban, de kérhető a mobil 128 GB tárhellyel is. (Frissítés: a 128 GB-os van még jó áron feketében és a 64 GB-os kék és fekete színben.)

Ez még nem a teljes lista volt.

 

Biztosan nincs vámolás, ha EU raktárból rendelsz, vagy ha a végösszeg 37 euró (~42 dollár) alatt van.

Számos webáruház kínál valamilyen vámmentes szállítási módot az EU raktárakon kívül is. Ezek a legtöbbször jól működnek, az esetek 95-99%-ában valóban nem lesz vámolás, de előfordulnak ritka kivételek, amikor mégis fennakadnak a vámon. Ilyenkor a plusz költségek alapvetően a vásárlót terhelik, de írni kell az adott webáruháznak, általában ki lehet alkudni legalább egy részleges kompenzációt.

Ismertebb vámmetes szállítási módok (ezek nem EU raktárak):

Gearbest:

 • EU Priority Line (általában jól működik, sokan használják)
 • Europe Registered – új! (120 dollár alati termékeknél elérhető, jól működik)
 • Netherlands Registered(PDM) – új! (jól működik, közel 100%-os megbízhatóság)
 • EU Railway Priority Line (nagyobb méretű termékekhez, lassú de megbízható)
 • EU Express (régebbi jól működött, az utóbbi időben már nem annyira biztos, de a legtöbbször nincs vele gond)

A terméklapon nem látszik az összes opció, a rendelési oldalon válassz végleges szállítási módot. A legtöbb terméknél a fentiek közül egy, vagy esetleg kettő érhető el, nem az összes.

Banggood:

 • EU Priority Line (általában jól működik, sokan használják)
 • European Direct Mail (helyette már EU Priority Line szokott lenni)
 • European Railway Direct Mail (nagyobb méretű termékekhez, lassú de jól működik)

GearVita

 • EU Priority Line (a legtöbbször működik, de nem 100%-os)

Tomtop:

 • Duty Free Shipping (sajnos nem mindig működik, számolni kell a vámolással, de az alap szállítási módoknál jobb)

Geekbuying:

 • EU Priority Line (jól működik, nem szokott vele probléma lenni)

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid