OnePlus Nord LE – íme a telefon, amit nem vehetsz meg

0

Ha emlékeztek, a OnePlus tavaly tért vissza a középkategóriás okostelefonok világba, amikor életre hívta a Nord szériát, illetve annak is legelső tagját, a OnePlus Nordot. A készülék egy nagyon korrekt kis masina lett, és most kapott egy új kiadást, amit azonban senki nem vásárolhat meg, ugyanis egyetlen egy darab készült belőle.

Az új Nord változat a OnePlus Nord LE nevet kapta a keresztségben, és lényegében ugyanazokat a jellemzőket kínálja, mint a tavalyi modell. Kapunk tehát Qualcomm Snapdragon 765G lapkát, 90 Hz-es képfrissítésű AMOLED képernyőt, 48 megapixeles elsődleges kamerával felvértezett négy érzékelős képrögzítő rendszert, valamint egy 30 wattos töltést támogató, 4115 mAh kapacitású akkumulátort. Vagyis kapnánk, ha a mobilt meg lehetne vásárolni, de erről is mindjárt szót ejtünk.

Az újdonságot és az eredeti telefont a színe az, ami megkülönbözteti egymástól, hiszen míg a Nord kétféle szürke, valamint kék árnyalatban került forgalomba, addig ez a mobil egy színátmenetes borítást kapott, ami zöldből készül átalakulni narancssárgává. A hátlap teljesen sima, kissé matt hatású, ellentétben a korábbi készülék fényes felületével.

Talán akad is köztetek olyan, akinek tetszik ez a fajta kialakítást, de sajnos ezt a mobilt nem lehet megvenni. Ezt jelenti a neve is, ami OnePlus Nord LE, azaz “Literally Only One Edition”, tehát “szó szerint csak egy készült belőle kiadás”.

Így van, a OnePlus mindössze egyetlenegy példányt gyártott ebből a készülékből, és ezt az egy darab mobilt nem fogják áruba bocsátani. Viszont ki fogják sorsolni egy Instagram kihívás keretein belül, tehát valaki a végén meg fogja szerezni ezt a különlegességet. Ha érdekelnek a részletek, akkor kattints ide a nyereményjáték ismertetéséhez, ezen a linken pedig a játékban való részvétel szabályait és feltételeit lehet elolvasni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid