Oppo O-Fresh prémium fülhallgató USB-C vagy 3.5 mm-es csatlakozóval kedvező áron

0

Ha egy új, minőségi fülhallgatót keresel, akkor érdemes vetned egy pillantást az Oppo O-Fresh-re, amely most kifejezetten jó áron kapható, ráadásul két változatban is kérhető: hagyományos 3.5 mm-es, illetve USB-C porttal. Emellett más remek akciókat is mutatunk.

Oppo O-Fresh HIFI Stereo fülhallgató

Az Oppo leginkább az okostelefonjairól ismert nálunk, de kiváló audio termékeik is vannak. Az egyik legújabb az O-Fresh névre hallgató fülhallgató, ami a mai trendekkel ellentétben még hagyományos, vezetékes kialakítású.

A Oppo O-Fresh lelke egy grafén membrán, ami kiváló HiFi hangzást tesz lehetővé, a ház pedig minőségi alumínium. A kábel fonott borítású, így nem gubancolódik könnyen, a kényelmes viselet érdekében pedig 3 különböző méretű gumiharang jár hozzá.

A füles nagy előnye, hogy kétféle csatlakozóval is kapható. Akiknek még van 3.5 mm-es jack a telefonján, azok választhatják a hagyományos verziót, de az Oppo azokra is gondolt, akiknek csak USB-C port van a mobiljukon.

Az Oppo O-Fresh-t egyébként idén januárban mutatták be, ám csak pár hete kezdték el árulni Kínában. Szerencsére már hazánkból is be lehet szerezni a GearVita jóvoltából, ráadásul nagy kedvezménnyel. Az YROPPOE kuponkóddal 35,99 dollárról 22,99 dollárra csökken az ára, ami a legolcsóbb szállítással 7900 Ft környékén jön ki. Az alacsony összeg miatt biztosan nem fogják megvámolni, de a készletek végesek. További részletek és rendelés ezen az oldalon.

Sabbat E12 Bluetooth 5.0 fülhallgató

Ha a vezeték nélküli megoldások jobban érdekelnek, akkor érdemes vetni egy pillantást a Sabbat E12-re, ami egy nagy tudású, korrekt minőségű fülhallgató Bluetooth 5.0 támogatással és aksis tokkal, ráadásul az ára sem vészes, mivel a GVSE12YRC kuponkód segítségével már 45,69 dollárért megrendelhető, így az EU Priority Line szállítással együtt olyan 14.500 Ft-ból kijön (sok színben kapható!). Részletek és rendelés ezen a linken.

További friss kuponok:

Megjegyzés: az árak a szállítási díjat nem tartalmazzák. 42 dollár végösszeg alatt lehet nyugodtan a legolcsóbb szállítást választani, mert akkor nem éri el a vámhatárt, fölötte pedig az EU Priority Line ajánlott, ami gyakran vámmentes, de nem mindig, előfordulhat, hogy megfogják. Ha több terméket is rendelsz, akkor érdemes lehet külön megvásárolni őket, mert egy esetleges vámolásnál a teljes fizetett végösszeget veszik alapul. Vámolással kapcsolatos tudnivalók ebben a cikkben.

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid