Ez lenne a pop-up kamerás Redmi csúcsmobil?

0

Nagyon régóta megy a szóbeszéd a Redmi pop-up kamerás telefonjáról, ami állítólag csúcskategóriás hardverrel kerül majd a boltok polcaira. A felhajtáshoz egyébként maga a cég is hozzájárult, hiszen nemrégiben közzétettek egy előzetes videót, amelynek a végén egy ilyen szelfikamerával rendelkező okostelefon látható. Ezen kívül renderkép és fotó is érkezett egy állítólagos Redmi X nevű készülékről…

Az alábbi videó a Redmi és a Marvel partnerségéből született, az új Bosszúállók filmmel promózzák a kínai vállalat következő mobilját.

A videóban a Redmi jelenlegi telefonjai szerepelnek, de a végén felbukkan egy új készülék körvonala is, ami pop-up kamerával rendelkezik.

A videó után egy renderkép és egy fotó is előkerült, amelyek arra utalnak, hogy a szóban forgó készülék a Redmi X lesz.

Ezekkel azonban van egy kis probléma: a Redmi vezetője reagált a képekre, és azt írta, hogy ennél jobb névvel fognak előállni, tehát mégsem Redmi X néven jön az újdonság.

Ami viszont szinte biztos, hogy készül a pop-up kamerás Redmi mobil, mégpedig Snapdragon 855 processzorral. Hivatalos forrásból azt is tudjuk már, hogy lesz benne NFC és jack csatlakozó, ráadásul nagyon vékony lesz a kijelző körüli káva (az alsó is!). Tehát a fenti renderkép talán nem is áll annyira távol a valóságtól.

A bemutató dátuma sajnos még nem ismert, de a kedvező ár szinte biztosra vehető. Korábban 300 dollár körüli összegről voltak pletykák, ami brutálisan jól hangzik. Persze azért várjuk meg a hivatalos bemutatót.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid