Kiderült, mekkora kijelzőt kaphat a Samsung Galaxy Note 10

0

A Samsung Galaxy Note 9 kijelzője nem egy csöppség, hiszen 6.44, colos képátlóval már majdnem akkora, mint egy tablet, hiába a magasított kialakítás. Állítólag a Samsung nem éri be ennyivel, szeretne a jelenlegi kiadásra – és talán kicsit a friss Apple iPhone XS Max-ra is – rálicitálni a Note 10-zel, ami a pletykák szerint még ennél is méretesebb kijelzőt kaphat.

Meglepődni talán annyira nem érdemes, a Note széria tagjai mindig is a hatalmas képernyőkről és a remek stylusokról szóltak, egyúttal megteremtették a phabletet, mint kategóriát. A legfrissebb szóbeszédek értelmében a vállalat nagyszámú OLED megjelenítőre adott le rendelést saját leányvállalata felé, olyan kijelzőket kérve, amelyek 6.66 colos képátlóval rendelkeznek. Ha minden igaz, ezek a képernyők a Samsung Galaxy Note 10-ben teljesítenek majd szolgálatot. Az értesülések forrása a dél-koreai ipari média, ami belsős kapcsolatokra hivatkozva tette közzé a híreket.

Csak koncepció

Persze pocsékolás nem lesz, a Note 9 paneljét a Galaxy S10 trió legnagyobb tagjában viszontláthatjuk majd – állítják a bennfentesek. Visszatérve cikkünk tárgyára: sokak számára túl nagy lehet már egy 6.66 colos megjelenítő, és a 3.5 mm-es jack aljzat rajongói sem biztos, hogy örülnek a Note 10-nek, ugyanis az említett port lemarad majd a mobilról – állítólag. A káva még a mostaninál is vékonyabb lehet, így a végén tényleg nem marad más az előlapon, csak egy hatalmas kijelző. Mondjuk az pozitív, hogy a szenzorsziget felbukkanására nem kell számítani, a Samsung egyike azon kevés gyártóknak, amelyek bizonyítják, hogy notch nélkül is lehet nagyon komoly kijelző/előlap arányt produkálni.

A végére jön a mondhatni kötelező közhely: hivatalos forrásból nem érkezett semmilyen megerősítés, így az itt olvasható értesüléseket érdemes fenntartással kezelni. Az is megeshet, hogy nem lesz Note 10, hiszen voltak olyan korábbi pletykák, melyek szerint az S és a Note család egybeolvad, ám ezek sem állnak stabilabban a többi szóbeszédnél. Viszont adott a kérdés: Nektek kellene egy még nagyobb Galaxy Note mobil?

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid