Óriási sikernek tűnik a Samsung Galaxy S23 Ultra

0

Véget ért az előrendelési időszak, és hivatalosan is megjelentek a Galaxy S23 modellek. A gyártó az alkalomból csepegtetett némi információt az eladási adatokból, és ez alapján úgy tűnik, hogy egyértelműen az Ultra változat a legnépszerűbb.

A Samsung nemrég arról számolt be, hogy eddig nagy siker a Galaxy S23 széria. Az előrendelési adatok túlszárnyalták a tavalyi Galaxy S22 sorozat számait, a Galaxy S21 modellekhez képest pedig kétszer annyi előrendelés érkezett az első héten.

Több piacon is rekord számokról adtak hírt, tehát úgy néz ki, hogy valóban jól fogytak az új csúcsmodellek. Ami azonban talán a legérdekesebb az egészben, hogy az összes eladott készülék 60%-át a Galaxy S23 Ultra tette ki, vagyis a legdrágább modell fogyott a legjobban, messze túlteljesítette a két kisebb testvérét.

Egyébként egyáltalán nem meglepő a Galaxy S23 széria sikere, a tesztek alapján elég jól sikerültek az új zászlóshajók. A dizájn nem változott sokat, de ejtették az Exynos processzor, így minden piacon Snapdragon 8 Gen 2 hajtja a mobilokat, ennek is egy spéci, erősebb változata. A komolyabb hűtés miatt már kevésbé jellemző a melegedés, és kamerák terén is sikerült előrelépni, elég csak az Ultra modell 200 MP-es fő egységére gondolni.

Neked hogy tetszenek a Galaxy S23 mobilok? 

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid