Videó: így töltődik fel rekord idő alatt egy okostelefon

0

A Realme GT3 a február 28-i MWC-n kerül bemutatásra, bár minden jel arra utal, hogy ez lényegében a GT Neo5 globális változata lesz. Egész pontosan a 240 W-os töltéssel rendelkező modellről van szó, ami jelenleg a rakordot tartja az okostelefonok között. Ha érdekel, hogy mennyi idő alatt tölt fel 100%-ra a készülék, akkor érdemes megnézned a gyártó friss videóját.

A csak Kínában kapható testvérmodellhez hasonlóan a GT3 is képes lesz kevesebb mint 10 perc alatt teljesen feltölteni a 4600 mAh kapacitású akkumulátorát. Egész pontosan 9 perc és 37 másodperc alatt éri el a 100%-ot, ahogy az az alábbi videón bemutatásra kerül.

A videón látható, hogy az akkumulátor töltöttségi százaléka nagyon-nagyon gyorsan emelkedik. Mindössze 80 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy a teljesen üres állapotból 20%-ra emelkedjen. 4 percnél már 50%-on van, majd még körülbelül 5 perc kell ahhoz, hogy elérje a 100%-ot.

Realme GT Neo5

Ez olyan gyors, mint a Realme GT Neo5 240 W-os változata. Egyébként létezik egy 150 W-os modell is (nagyobb, 5000mAh-s akkumulátorral), bár azt még nem tudjuk, hogy lesz-e világszerte elérhető egy ezzel egyenértékű GT3 150 W-os modell.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid