Összeállt a Vodafone és a MediaMarkt

0

Szorosabb partneri kapcsolatra lépett a Vodafone és a MediaMarkt, a műszaki áruházlánc üzleteiben ugyanis mostantól előfizetéssel is meg lehet vásárolni a készülékeket kedvezményes áron, akár kamatmentes részletre is.

A MediaMarkt tehát Vodafone előfizetéseket kínál a telefonjai mellé, és az árak is csökkenthetők így, amennyiben vállaljuk a 2 éves hűségidőt. Példának okáért jelenleg egy Galaxy S22 339.990 Ft-ba kerül előfizetés nélkül, Vodafone GO csomaggal 279.990 Ft-ra csökken az ár, Vodafone RED csomaggal pedig 259.990 Ft-ra. Persze számos más készülék is választható, a kínálat óriási, de ezek az opciók csak az áruházakban elérhetők.

Azonban a webshopos vásárlókra is gondoltak, a telefonok mellé Vodafone SIM kártyát csomagolnak.

„A MediaMarkt mindenkori elsődleges célja, hogy vevői számára a lehető legjobb vásárlási élményt nyújtsa. Fontosnak tartjuk, hogy a nálunk beszerzett termékhez minden releváns szolgáltatás elérhető legyen a fogyasztók számára. Az évek alatt éppen ezért dinamikusan bővítettük kapcsolódó szolgáltatásaink körét. A Vodafone a világ egyik legnagyobb és legismertebb telekommunikációs cége, amelynek a MediaMarkt-hoz hasonlóan szenvedélye a vásárlói elégedettség. Ez a közös elhivatottság egy nagyszerű alapot teremtett az együttműködésre” – mondta el Szilágyi Gábor, a MediaMarkt Magyarország ügyvezető igazgatója.

Forrás: MediaMarkt, 24.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid