Összehajtható tableten dolgozik a Samsung

0

Bármivel lehet bántani a Samsungot, de azt senki nem vitathatja el tőlük, hogy igenis élen járnak az innovációban és az új elképzelések megvalósításában. A Sammobile munkatársai ezúttal egy olyan szabadalmi tervre bukkantak, ami egy összehajtogatható táblagépet rejt. 

A szabadalmi bejegyzéshez szerencsére illusztrációk is tartoznak, amelyek segítségével könnyebben megérthetjük a dél-koreaiak masinája mögött rejlő koncepciót.

samsung-foldable-tablet-5

Egy hajlítható kijelzővel szerelt eszközről van szó, amelyet két helyen lehetne összehajtani, így elviekben háromszorosára növelhetnénk a megjelenítő képátlóját.

samsung-foldable-tablet-3

Az egyelőre rejtély, hogy mindez pontosan miként valósulna meg, lehetséges például, hogy az egyik rész állandó jelleggel a billentyűzetnek lenne fenntartva, de más funkciók is elképzelhetőek. Az egyetlen ami bizonyos, hogy a technológia fogyasztói piacon történő felbukkanására még egy jó ideig nem érdemes számítani.

samsung-foldable-tablet-4

A készülékkel kapcsolatban találgatni nem szeretnénk, ezt inkább rátok bízzuk, az ötleteiteket pedig feltétlenül írjátok meg hozzászólás formájában!

Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid