Összevetették a filléres Vernee M5 sebességét az iPhone 7-tel

0

A Vernee M5 egy igai kompakt mobil korrekt felszereltséggel és nagyon kedvező árcédulával, és a sebességére sem lehet panasz.

A gyártó kiadott egy friss videót, amelyen a Vernee M5 sebességét hasonlítja össze az iPhone 7-tel. A felvétel lényege igazából annyi, hogy normál használat esetén a Vernee mobilja kifejezetten gyors, és még egy iPhone mellett is állja a sarat, semmivel sem tűnik lassabbnak.

A Vernee M5 egy közepes méretű, 5.2 colos kijelzőt kapott, és a kompakt fémháznak köszönhetően egy kézzel is kényelmesen kezelhető. A mobil ráadásul meglehetősen karcsú is, mindössze 6.9 mm-es.

A Vernee M5-ön a gyártó saját rendszere (VOS 1.0) fut, ami Android 7.0-ra épül, és egyébként nagyon közel áll a gyári Androidhoz, de kicsit csiszoltak rajta.

Az M5 egy méretes, 3300 mAh-s aksit kapott, ami jóval nagyobb az iPhone modellek telepénél. A videó végén meg is mutatják, hogy a közel 2 órás teszt alatt az Apple mobilja 28%-ot, a Vernee készüléke pedig mindössze 16%-ot merült.

A Vernee mobil legnagyobb előnye persze az ára, hiszen ez egy filléres készülék. Eredetileg nettó 129 dollárba kerül, de most további 10 dollár kedvezményt kínál a gyártó korlátozott ideig.

forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid