Hivatalosan is megerősítették: megváltoznak a Sony mobilok

1

Kenichiro Hibi, a Sony India ügyvezető igazgatója nemrég azt nyilatkozta, hogy a japán vállalat okostelefonjai hamarosan gyökeresen megváltozott formatervvel fognak a nagyérdemű elé állni. Más szavakkal élve a távol-keleti cég végleg feladja a hosszú éveken át használt OmniBalance dizájnt, ami jelenleg is jellemzi a készülékeiket.

Az OmniBalance formaterv 2013-ban debütált az akkor bemutatott Xperia Z okostelefonnal, ám most eljött az ideje, hogy a cég változtasson az általuk gyártott készülékek külalakján. Hibi természetesen tisztában van vele, hogy jelenleg a piacot a 18:9 képaránnyal bíró, kávákkal alig körülvett megjelenítővel szerelt telefonok uralják, és a Sony hamarosan csatlakozhat ehhez a trendhez egy új modell révén.

Sony Xperia Z

A cég már korábban elkezdte hanyagolni a közép-, illetve alsókategóriás mobilokat, és inkább igyekezett a prémium szektorra fókuszálni. Ilyen üzletpolitika mellett a japánok egyszerűen nem engedhetik meg maguknak, hogy ne vegyék figyelembe a jelenlegi trendeket, és ragaszkodjanak egy relatíve elavult formatervhez.

A Sony új, “keret nélküli” telefonja már jövő év elején megérkezhet, de egyelőre még nincs róla túlzottan sok információnk.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid