Itt az új Oukitel K9 okostelefon 30W-os gyorstöltéssel és tablet méretű kijelzővel

0

Az Oukitel K9 egy óriási megjelenítővel, hasonlóan méretesre szabott akkumulátorral, a szokásosnál jóval gyorsabb töltéssel, középkategóriás vassal, csinos formatervvel, és mindezeken túl nagyon baráti árcédulával igyekszik elnyerni a szívünket.

A készülék szerintünk van olyan szép, mint bármelyik drága konkurense, persze ez ízlés dolga, viszont az vitathatatlan, hogy a formaterv egyáltalán nem összecsapott. A megjelenítő pedig a tartalomfogyasztók álma, hiszen összesen 2244×1080 képpontot állít csatasorba, mégpedig 7,12 hüvelykes felületen. A képernyő IPS technológiára épül, ami remek betekintési szögeket és gazdag színvilágot jelent.

A MediaTek által fejlesztett Helio P35 nem a legerősebb chipset a piacon, nem kel versenyre Snapdragon 855-ökkel, viszont a középkategóriás vasban bőven van annyi kakaó, amennyi a normál felhasználáshoz, valamint az egyszerűbb játékok futtatásához szükséges. Az alkalmazások gördülékeny működését 4 GB RAM szavatolja, helyet pedig a 64 GB-os háttértár biztosít számukra, ami nem mellesleg bármikor bővíthető egy micro SD kártya segítségével.

Az Oukitel K9 kamerái a Sony mérnökeinek munkája, a hátlapon található képrögzítő egység két érzékelővel dolgozik, az egyik 16, míg a másik 2 megapixeles. Az előlapon található szenzorsziget – ami egyébként még egészen elviselhető kialakítással bír – egy 8 megapixeles szenzornak ad otthont, tehát a szelfik minőségére sem lesz panasz.

Az Oukitel K9 egyik nagy erénye, a B20 LTE hálózatokat támogató 4G modem, amelynek köszönhetően a vidéki felhasználóknak sem kell lemondania a villámgyors mobilinternet lehetőségéről. Mondhatni megszokott módon a telefon képes két NanoSIM kártya fogadására egy időben, ám a hibrid foglalat miatt dönteni kell, vagy az extra tárhelyet vagy a plusz hálózati kártyát választjuk.

A Bluetooth modem negyedik generációs, a WiFi modul kétcsatornás, a navigációs rendszer pedig ismeri a GLONASS és a BeiDou szatellitek jeleit. Személyes adataink védelmét ujjlenyomat-olvasó és az arcfelismerés lehetősége szavatolja.

Az Oukitel K9 burkolata alatt egy fölöttébb méretes, 6000 mAh kapacitású akkumulátor látja el az apró hardverelemeket energiával, és teszi ezt egészen jól, mivel a gyártó 600 órás készenléti, 9,8 órás online videózási, valamint 45 órás telefonbeszélgetési időket ígér.

Az óriási aksi töltése nem fog örökké tartani, mert a telep támogatja a gyorstöltést, mégpedig 30W-os teljesítménnyel, amivel cirka másfél óra alatt teljesen újratölthető. Csak hogy legyen mihez viszonyítani, egy átlag telefon a legtöbbször 10W-ot támogat, a 18W pedig már egész gyorsnak számít. A rendszer frissessége miatt sem kell aggódni, hiszen a készülék már az első bekapcsolás után Android 9.0 Pie operációs rendszert futtat, ami természetesen magyarul is tud.

Az Oukitel K9 csak nemrég jelent meg, és most egy bevezető akcióban több oldalon is 199,99 dolláros áron kapható, ami átszámolva olyan 57.900 Ft:

Forrás: Oukitel

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid