Pantech Vega Pop-up Note – kelendő a dél-koreai phablet

0

Dél-Korea harmadik legnagyobb telefongyártója, a Pantech, pár hónappal ezelőtt csődöt jelentett, de most lehet, hogy megfordul a hajójuk vitorlája, hála az erős hardverrel megpakolt, ám tárcakímélő áron forgalomba hozott phabletjüknek, a Vega Pop-up Note-nak.

A készülék első 300 000 példánya kevesebb, mint egy nap alatt kelt el. Gondolom egy ilyen bevezető után már Titeket is érdekel, hogy mit tud ez a közel hat hüvelykes szörnyeteg.

Pantech Vega Pop-up Note

Vannak már frissebb processzorok is a piacon a Qualcomm Snapdragon 800-nál, de azért még közel sem nevezném elavultnak a Vega Pop-up Note belsejében ketyegő chipsetet. A 2 GB RAM, a 16 GB-os, bővíthető belső tárhely szintén nem megvetendő részletek. A phabletek lényege a nagyméretű kijelző, ilyen téren remekül teljesít a Pantech készüléke, hiszen 5.6 hüvelyken Full HD felbontással rendelkezik.

A 13 megapixeles hátlapi kamera autófókuszos, és a LED villanó sem maradt el. Az előlapon feszítő 2.1 megapixeles modul még éppen elegendő egy kis videochateléshez, ami hála az igen masszív, 3220 mAh-s cserélhető akksinak, akár nagyon hosszan is elnyúlhat. A TV antennaként is funkcionáló (!) stylus pedig már tényleg csak hab a képzeletbeli tortán.

A készülék kártyafüggetlenül 317 dollárt kóstál, de ha szolgáltatói csomagban vásárolják meg a dél-koreai szerencsések, akkor csupán 180 dollárt kell kiadniuk ezért a mobilért.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid