Petíció indult, hogy jövőre térjen vissza a Galaxy Note sorozat, akár a Galaxy S22 mobilok helyett is jöhetne

0

A Samsung már hivatalosan is megerősítette, hogy idén nem lesz új Galaxy Note csúcsmobil, amire körülbelül egy évtizede, a Note széria indulása óta nem volt példa. A rajongók aggódnak a phablet kategóriát megteremtő ikonikus sorozat sorsa miatt, ezért egy petíció indult, hogy minél hamarabb dobjon piacra a Samsung egy újabb Note telefont, akár úgy is, hogy az S22 szériát kaszálják.

Azt már az elején érdemes leszögezni, hogy koránt sem biztos, hogy a Samsung örökre felhagyott a Note mobilok gyártásával, egyelőre csak az idei évről volt szó, aminek akár a chiphiány is lehet az oka. Viszont egyre több másik készülék is megkapja az S Pen támogatását (a Galaxy S21 Ultra és a hamarosan érkező Z Fold 3), így akár fölöslegessé is válhatna további Galaxy Note készülékek piacra dobása. A rajongók persze nem így gondolják, ezért indult egy petíció a Sammobile jóvoltából, amit mindössze 1 nap alatt 10.000-nél is többen írtak alá.

A felhívásban az szerepel, hogy a Samsung a következő év első felében adjon ki egy új Galaxy Note csúcsmodellt, vagyis a szokásos időszaknál (második félév) hamarabb. Nyilván az év elején már ott lennének a Galaxy S22 mobilok, és ez így már sok lenne egyszerre, így az az ötlet merült fel, hogy ezek helyett jöjjön az új Note, és a két széria így évente válthatná egymást.

Csak egy koncepció

Egy bökkenő azért van, mégpedig hogy a Samsung valószínűleg már javában készíti elő a Galaxy S22 sorozat tagjait. Talán most még nem véglegesek a specifikációk, de az nem valószínű, hogy a gyártó csak úgy kaszálná a legjobban fogyó zászlóshajóit. Tehát ha lesz is Galaxy Note telefon jövőre, az jó eséllyel augusztus vagy szeptember környékén érkezik. Sok rajongó mondjuk még ezzel is megbékélne, csak ne szűnjön meg a széria.

Ha támogatnád a petíciót, akkor ezen a linken tudod megtenni. Bár a kiírt formában nem valószínű, hogy megvalósul a dolog, a Samsungnál biztosan látni fogják, hogy mennyien várják a következő Note-ot, és így talán nagyobb eséllyel jön majd a Galaxy Note 22 jövőre, már ha egyáltalán ez lesz a neve.

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid