Visszatérhetnek a BlackBerry mobilok

0

A BlackBerry márka már 2020 augusztusa óta az Onward Mobility tulajdona, és mióta átvették, csak ígéreteket hallani arra, hogy lesznek a jövőben új BlackBerry okostelefonok. A vállalat a minap egy előjegyzési programot indított, ami erőteljesen arra utal, hogy végre tényleg debütálhat egy új mobil a szebb napokat is látott brand égisze alatt.

Az Onward Mobility egy amerikai biztonsági cég, ami már tavaly beígérte nekünk az új BlackBerry mobilt, amiből egyelőre semmi nem valósult meg. Nem lennénk meglepve, ha a háttérben a járványnak is lett volna ebben szerepe. Szóval mi ez az előjegyzési program és hogy lesz belőle okostelefon? Lényegében egy feliratkozási lehetőségről van szó a partnerek és a rajongók számára, akik ha részt vesznek ebben a buliban, akkor a premier előtt férhetnek hozzá a termékekhez. Ezeknek az embereknek a véleménye valóban számítani fog, kihatásuk lehet a végleges készülékekre (több új BlackBerry mobil is jöhet).

A támogatási program erősen arra utal, hogy végre folytatódik a dicső múltú brand pályafutása.

De kinek is kéne egy BlackBerry mobil manapság? Vannak, akiknek hiányzik a fizikai billentyűzet, de még többen esküsznek a kiberbiztonságra, amelynek fontosságára egyre többen döbbennek rá mostanában, amikor állandóan adatszivárgásokról és lehallgatásokról hallani a médiában.

Az Onward Mobility-nek van tapasztalata biztonsági szoftverekben, ez a fő profiljuk, de mobilhardverek terén messze nem mondhatók szakértőnek. Valószínűleg ezért fordulnak olyan partnerekhez, mint a különböző telekommunikációs cégek, vagy épp az influencerek, hogy ne egyedül kelljen rájönniük, mire lehet szüksége az esetleges célközönségnek.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid