360 fokos hajlítható képernyőt kaphat a Xiaomi Mi Band X okoskarkötő

0

Cáfolhatatlan, hogy a Xiaomi által gyártott Mi Band okoskarkötők elképesztő népszerűségnek örvendenek, és ez csak részben köszönhető a rendkívül megfizethető árazásnak. A széria nagy valószínűséggel továbbra is a gyilkos ár/érték arányú kütyükről fog szólni, de az alapján, amit most megtudtunk, a kínai gyártó egy csúcskategóriás karkötőn is dolgozhat a színfalak mögött. A készülék a Mi Band X nevet kaphatja a keresztségben, és egy nem mindennapi képernyővel nyűgözheti majd le a rajongókat.

A Mi Band X állítólag egy “360 fokos flexibilis képernyővel” debütál, legalábbis ez derült ki egy zárt ajtók mögött tartott prezentáción készített, majd onnan annak rendje és módja szerint kiszivárgott fotó alapján. A karkötőn nem lesz csat, így teljes egészében körül veheti a csuklót. Hogy a masina ne lötyögjön, egy mágnes fogja összepattintani a készüléket.

A prezentáció gépi fordítása

A most kiszivárgott anyagok alapján a Xiaomi Mi Band X rendkívül vékony és könnyű lesz. A rengeteg spéci technológia alkalmazása viszont egyértelműen azt jelenti, hogy a készülék minden lesz, csak olcsó nem. A Mi Band karkötők általában 40-45 euró körül szoktak menni, az X változat ennek sokszorosa lehet majd.

Egyelőre fogalmunk sincs, hogy hogyan fog kinézni pontosan a Xiaomi újdonsága, de talán a Nubia Alpha-hoz lesz hasonló, viszont ennek nem ér teljesen körbe a kijelzője.

Nubia Alpha

Egyelőre nem tudni, hogy az említett prezentáción csupán egy esetleges koncepciót beszéltek-e meg, vagy  pedig már egy valóban fejlesztés alatt álló eszközről van szó. Ha viszont tényleg dolgoznak ezen a szerkezeten, akkor valószínűleg még fogunk hallani róla.

Ez is érdekelhet:

 

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid