Philips csúcsmobil bukott le QHD kijelzővel

0

Nem mondhatnánk, hogy a Philips olyan túl nagy játékosa lenne az okostelefonos iparágnak, ennek ellenére a márka jelen van ebben a szegmensben is. Legújabb mobiljuk, az i999 pedig valóban figyelemreméltó lett.

Az i999 nemrég kapta meg tanúsítványát a kínai telekommunikációs hivataltól, vagyis a TENAA-tól, innen tudunk a létezéséről, és a fontosabb specifikációk is kiderültek. A Philips üdvöskéje a csúcstelefonokkal szeretne egy ligában játszani, és eltekintve a jellemzőit, van helye a felsőbb kategóriában.

Philips-I999

Az i999 megjelenítője 5.5 hüvelykes és QHD felbontású, tehát a látványra biztosan nem lesz panasz. A készüléket egy 2.5 GHz-re skálázott négymagos processzor működteti, a pontos típust nem tudni, de esélyes, hogy a Snapdragon 805-ös lapkáról van szó. A sárkányos chipsetet 3 GB RAM, valamint 32 GB belső tárhely egészíti ki.

Az előlapon egy 8 megapixeles szenzor, míg a hátlapon egy egészen komoly, 20 megapixeles kamera található, kéttónusú ikervillanó társaságában. Az i999 egészen kellemes fogást ígér a maga 153 x 76 x 8.2 mm-es térbeli jellemzőivel, ráadásul egy ujjlenyomat-olvasónak is szorítottak helyet a hátlapon. Hogy aztán kiknek, és mennyiért lesz elérhető a Philips i999, még egyelőre nyitott kérdés.

GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid