Így fut a régi Macintosh operációs rendszer egy Samsung okosórán

0

Klassz dolog látni, hová fejlődik a technológia, különösen ami a mobil eszközöket illeti. Remélem emlékeztek Corbin Davenportra, tudjátok, ő az, aki az okosórákból, és a rajtuk futó Android Wear rendszerből kihozza a maximumot, ami néha már lehetetlennek tűnő dolgokat jelent. A legújabb videójában megcsodálhatjuk, milyen az, ha a csuklónkon viselünk egy Macintosh számítógépet. 

A videó kapcsán persze ne a legújabb OS X-et futtató Apple masinákra gondoljatok, hanem az 1987-ben bemutatott Macintosh II-re, és annak System 6 elnevezésű operációs rendszerére. Ez a számítógép volt egyébként az első Macintosh készülék, amely színes kijelzővel bírt. Visszatérve Corbinra, a varázslatának a titka a Mini Vmac II nevű emulátor, amit bárki letölthet a Google Play Áruházból. Mint a videón is látszik, nem egyszerű használni a System 6-ot a Samsung Gear Live aprócska kijelzőjén, de nem is lehetetlen, és kétségtelenül menő. :)

https://www.youtube.com/watch?v=u6Y3aTYe9dw

BGR

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid