Visszatér a mobilokra a Snake

0

A nagyon fiatal olvasók kivételével szerintem mindenki emlékszik a szó szerint elpusztíthatatlan Nokia telefonokra, és a rajtuk található kígyós játékra. A mobiltelefonok hőskorának első számú időtöltése hamarosan visszatér, köszönhetően az eredeti játék programozójának.

Tanelli Armando, az eredeti, monokróm kijelzőkre szánt Snake készítője nemrég úgy határozott, hogy a múlt nagy játékát visszahozza a jelenbe. A Snake Rewind minden tekintetben megfelel majd a modern idők igényeinek, új grafikát, extra lehetőségeket, és tíz teljesítendő szintet kínál mindazoknak, akik egy nem túl bonyolult, viszont kellemes időtöltésre vágynak.

Ha netán az eredeti, fekete-fehér játékkal szeretnél nosztalgiázni, arra is lesz mód, hiszen az új alkalmazás azt is tartalmazni fogja. A Snake Rewind május 14-től ingyenesen letölthető lesz a Google Play Áruházból.

RumilusDesign

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid