PhoneSoap – a töltő, ami elmossa a mobilod

0

Őszintén, hányan szoktatok a WC-re is okostelefonnal menni? Gondolom vagytok egy páran. A kezeteket megmossátok, de a mobilotokat valószínűleg nem, hacsak nem valami vízálló készüléketek van, mert az még túléli az ilyesmit. Mégis hogyan lehetne az okostelefont úgy megtisztítani, hogy közben nem éri kár? Erre a kérdésre ad választ a PhoneSoap nevű mobiltöltő tok, ami UV sugarakkal antibakterializálja a készüléked.

Egy átlagos okostelefon tizennyolcszor piszkosabb, mint egy nyilvános WC. Igen jól olvastad, és ráadásul minden hatodikon megtalálhatóak az emberi széklet nyomai! Ezt a csúf higiéniás problémát szerette volna két unokatestvér orvosolni, amikor megalkották a PhoneSoap-ot.

A masina 59.99 dollárba kerül, és a mobilodon lévő bacilusok 99.9 százalékát elpusztítja, legalábbis állítólag. Mindezt egyébként ultraibolya sugárzással éri el: behelyezed a mobilod ebbe a tokba, töltőre teszed, rácsukod, a többit pedig a kis masina elvégzi. Ha érdekel a készülék, itt még többet megtudhatsz róla, és meg is rendelheted. A srácok a lenti videón – ami kb. a kütyük X Faktorának is felfogható Shark Tank adásából való – maguk is bemutatják terméküket.

https://www.youtube.com/watch?v=x9SnwZJkGbw

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid