A Pixel mobilokhoz hasonló, két színű Huawei P30 verziók jöhetnek

0

A Huawei nemrég levédetett néhány érdekes színváltozatot a P30-hoz, és képek is érkeztek ezekről. Nem kizárt, hogy hamarosan meg is jelennek az új verziók.

A Huaweihez köthetők a manapság igen népszerű színjátszós, színátmenetes hátlapok, amiket egyre több gyártó átvesz, most azonban úgy néz ki, hogy a kínai vállalatnak tetszett meg a Pixel telefonok dizájnja. A gyártó ugyanis levédetett két új P30 variánst, az egyik a feketét és a fehéret hozza össze, a másik pedig a kékkel és a lilával kombinál.

Az első verzió, vagyis a fekete-fehér kísértetiesen hasonlít a Google mobiljaira (lást a borítóképen), de a kék sem áll annyira messze a keresőóriás “Really Blue” színétől, csak épp sokkal világosabb.

Fotó: AndroidCentral

A képeket felfedező LetsGoDigital szerint lehetséges, hogy már szeptember elején, a berlini IFA kiállításon bemutatkoznak a Huawei P30 új színváltozatai. Persze egy szabadalom még nem garancia arra, hogy egy adott termék meg is valósul, de egyértelműen látszik, hogy a gyártónak ilyen irányú tervei vannak. Ha esetleg nem is a P30-nál, de későbbi Huawei modelleknél még találkozhatunk ilyen színváltozatokkal.

Forrás: LetsGoDigital

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid