Hatalmas előrelépést hozhat kamerában a Samsung Galaxy S11

0

Korábban már elmélkedtünk arról, hogy a Samsung igazából évek óta alig újít valamit a csúcsmobiljai kameráin, főleg ha az elsődleges szenzort nézzük. Nagyon megfontolva haladnak, mindig csak egy minimálisat fejlesztenek, ami persze így is az élvonalban tartja őket, de valószínűleg sokan ki vannak már éhezve egy igazán nagy dobásra. Szerencsére ha minden igaz, nem kell már túlzottan sokat várnunk erre, a Galaxy S11 ugyanis gyökeres változásokat hozhat.

Az egyik ismert kiszivárogtató nemrég megosztott egy érdekes Twitter-bejegyzést, amelyben arra hívja fel a követői figyelmét, hogy akinek fontos a kamera, az inkább hagyja ki a Note 10-et, és várja meg a Galaxy S11-et. Állítólag valami olyan újítással (vagy újításokkal) készül a Samsung, amit eddig még nem láttunk, de az sajnos egyelőre nem derül ki, hogy pontosan miről is van szó.

Vannak egyébként a Samsungnak érdekes fejlesztései kamerás téren, nemrég mutatták be a világ első 108 MP-es mobilos szenzorát, azelőtt pedig egy olyan egységet készítettek, ami 5x-ös optikai zoomra képes, és egész vékony telefonokban is elfér. Ezek azonban az idei év végén vagy jövő év elején már a felső-középkategóriában is benne lesznek (Samsung Galaxy A91), így vélhetően a Galaxy S11 ezeknél is ütősebb megoldásokat kap. Persze itt most nem több megapixelre kell gondolni, de egy komolyabb, nagyobb méretű főszenzor több fokozatban állítható rekeszértékkel és egy ütős optikai zoom mindenképpen benne van a pakliban. Hogy ezeken kívül mivel újíthat még a Samsung kamerás téren, azt egyelőre nem tudjuk, de minden bizonnyal egyre több infó érkezik majd, ahogy közeledik a bemutató.

Via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid