Pocophone F2 és/vagy Xiaomi Mi 9T jöhet hozzánk a Redmi K20 mobilok helyett

0

A Xiaomi nemrég bemutatta a Redmi K20 és K20 Pro mobilokat, amik nagyon jók lettek, és az árazásuk is kiváló, egy gond van csak velük: nincs belőlük a nemzetközi piacokra szánt Global változat, és talán nem is lesz. Szerencsére nem kell lemondanunk teljesen a készülékekről, valószínűleg jönni fognak hozzánk is, csak teljesen más néven.

Nem ritka, hogy egy gyártó több néven is kiadja ugyanazt a készüléket más-más piacokon, a Huawei különösen szereti ezt csinálni. Talán valami hasonlóra készül a Xiaomi is, ugyanis nemrég több helyen is felbukkant egy Mi 9T nevű modell, sőt, maga a gyártó is kiadott egy rejtélyes teaser képest a Mi 9 sorozat új tagjáról.

A Mi 9 és a Mi 9 SE között láthatjuk az új mobilt, ami minden bizonnyal valóban a Mi 9T nevet kapja majd. Jól látszik, hogy nincs rajta notch, tehát hasonlíthat a K20-hoz, vagy akár teljesen meg is egyezhet vele.

Egyes források szerint nem csak Mi 9T lesz, hanem egy Mi 9T Pro is, és előbbi a Snapdragon 730-cal szerelt Redmi K20, utóbbi pedig a Snapdragon 855-ös Redmi K20 Pro átnevezett változata lehet.

Hogy még tovább menjünk, szóba került a Poco F2 és a Poco F2 Pro érkezése is, amelyek valószínűleg Indiában kerülnek majd piacra. Ne lepődjön meg senki, ha ezek is a K20 modellek lesznek, csak más néven.

A Poco márkajelzés egyébként kizárólag Indiában használatos, a világ többi részén Pocophone van helyette (legalábbis a Poco F1/Pocophone F1-ből kiindulva), így ha hozzánk eljut az F2, akkor az inkább Pocophone F2 lesz.

Nagy esély van tehát arra, hogy a K20 mobilok csak Kínában kerülnek forgalomba a Redmi márkajelzés alatt, míg más piacokra más néven jelenek majd meg az új, pop-up kamerás készülékek.

Persze egyelőre még nem teljesen biztos, hogy a Poco(phone) F2 vagy a Mi 9T teljes mértékben megegyezik majd a Redmi K20-szal, de nagyon valószínű. Mindenesetre várjuk meg a hivatalos bejelentést!

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid