Pokoli drága lesz a Samsung hajlítható okostelefonja

0

A Samsung első hajlítható okostelefonjáról már évek óta lehet hallani mindenféle dolgokat. A legutóbbi értesülések szerint a mobil 2019-ben az MWC expón debütálhat, a piaci elemzők pedig már a végső árat is tudni vélik. Most mit mondjunk? Durva lesz.

A szakértők kalkulációi szerint a hajlítható kijelzős Samsung mobil 1850 dollárba fog kerülni. Ez egy nagyon derék summa, forintba átszámítva a jelenlegi árfolyamok alapján kb. 510 ezret jelent. És hol van még ezen a jó öreg 27%-os ÁFA… Az elemzők jóslatai alapján a szükséges alkatrészek valamikor november környékén állnak majd teljes mértékben a Samsung rendelkezésére, a gyártás és az összeszerelés folyamata decemberben fog megindulni, maga a termék pedig valamikor február végén mutatkozik majd be. Arról nem érdemes megfeledkezni, hogy a gyártó semmiképpen nem enged ki olyan (félkész) terméket a kezéből, amihez nem adná szívesen a nevét, így akár további késésekkel is lehet számolni.

Koncepció

Ha a vállalat emberei úgy érzik, hogy a felhasználói élmény messze van attól, amit elképzeltek, a telefon egyszerűen nem kerül forgalomba. Azonban ha minden a tervek szerint alakul, akkor a dél-koreai cég már januárban zárt ajtók mögött megmutathatja partnereinek a végleges terméket, miközben zajlik a CES kiállítás Las Vegasban. A kezdeti gyártási számok 300 és 500 ezer darab eszközt jelentenek majd, a folytatás pedig nyilván rajtunk felhasználókon, a véleményünkön, a visszajelzéseinken múlik.

A Samsung első hajlítható okostelefonja leginkább afféle koncepciókészülék lesz, amelynek sikerétől függően egy jóval inkább a tömegek szájíze szerinti modell is megláthatja a napvilágot ugyanabban az évben a Galaxy Note 10 társaságában – állítják a források.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid