Visuo XS809HW – Összecsukható kamerás drón 10.000 Ft-ért

0

Korábban már írtunk egyszer a Visuo XS809HW drónról, ami most újra akciós, így már kb. 10.000 Ft-os áron a tiéd lehet ez a 720p-s kamerával felszerelt kompakt eszköz.

A Visuo XS809HW drón a népszerű XS809W modell továbbfejlesztett verziója, és annyival tud többet, hogy van rajta egygombos automata fel- és leszállás funkció. Maga a ház egyébként megegyezik, tehát itt is egy viszonylag kompat méretet kapunk, ráaádsul be tudjuk hajtani a rotortartó karokat, így még kisebb helyen elfér a kütyü.

A drónhoz természetesen jár egy egész korrekt kontroller, amely szintén kis helyet igényel, és számos extrát kínál, van például automata hazatérés funkció, és Headless mód is, amellyel könnyebb az irányítás. Bele tudjuk fogatni a mobilunkat is, de egyébként a hozzá járó applikáció segítségével a kontrollert akár el is hagyhatjuk, és kizárólag a telefonunkkal is vezérelhetjük a drónt.

Természetesen a kamera sem maradt ki, egy 2 MP-es szenzort kapunk, ami 120 fokos látószögben tud rögzíteni. Videót 720p-ben vehetünk fel, és a kamera képét előben láthatjuk a mobilunkon is (FPV),

A cserélhető aksi kapacitása 900 mAh, ezzel durván 10 percet tudunk repülni egy töltéssel, ami már egész jónak számít. Ennél többet csak a jóval drágább drónok tudnak.

Visuo XS809HW drón most mindössze 35.99 dollárba kerül a Tomtop akciójában, ami nagyjából 10.000 Ft átszámolva. További infók és vásárlás az alábbi linken:

Mivel az ár ilyen kedvező, ezért a vámolás miatt sem kell aggódni, nyugodtan rendelhető ingyenes postával a kütyü.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid