Hatalmas siker a Huawei P20 széria

0

A Huawei telefonjai egy újabb mérföldkőhöz értek, és most elsősorban a P20 széria érdemeiről, sikereiről fogunk beszélni. A gyártó büszkén jelentette be, hogy a telefoncsalád tagjai nagyon jól fogynak világszerte, durván túlteljesítve az előző generáció számait.

A Huawei állítása szerint a P20 széria tagjaiból eddig nem kevesebb, mint 6 millió talált gazdára világszerte. A kínai vállalat munkatársai azt nyilatkozták, ez 81 százalékos növekedést jelent a tavalyi P10 szériához képest. Valóban meggyőzőek ezek a számok, ám a manufaktúra szószólója szerint cseppet sem a véletlen műve az eredmény. Kevin Ho a Huaweitől úgy nyilatkozott, a hihetetlen fogadtatás és a remek eladási számok azt jelentik, hogy a gyártó megérti a piaci igényeket, valamint demonstrálja a vállalat elkötelezettségét az innováció és a fejlesztés iránt.

A Huawei P20 széria sikere csak megerősítette a kínai céget abban, hogy a kijelölt úton tovább haladjon, és még az idén több klassz dologra számíthatunk tőlük – teszi hozzá a telefonos részleg vezetője.

A P20 telefonok idén márciusban debütáltak, a P20 Lite még abban a hónapban, a P20 és a P20 Pro pedig áprilisban kezdte meg hódító útját, ami a számok alapján mindenképpen diadalmenetnek nevezhető.

Forrás: GSMArena
Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid