Luxus változat érkezik a Samsung Galaxy S9 modellekből

0

Exkluzív változatokat hozott ki a Samsung jelenlegi csúcsmobiljaiból egy angliai cég, melyekhez olyan minőségi anyagok kerültek felhasználásra, mint az arany és a platina, cserébe viszont keményen perkálni kell értük.

A Truly ExQuisitve nevű cég volt az elkövető, akik egészen átdolgozták a Samsung Galaxy S9 és Galaxy S9+ mobilokat. 3 féle nemesfémet használtak fel (24K arany, 18K rózsaarany, platina). Több fajta variáció is kapható náluk, van ahol csak a gombok készültek ezekből az anyagokból, ám van olyan is, ahol a keret, vagy akár az egész hátlap.

Mintákat is kapunk, hiszen kérhetjük oroszlánnal, sárkánnyal, vagy akár krokodilbőr mintázattal is a hátlapot.

Sima és duál SIM-es változat is rendelhető, háttértárból pedig 64GB és 128GB közül választhatunk. A kiválasztott mobilt 21 nap alatt készítik el, és mindegyikből maximum 99-et gyártanak le, hogy megmaradjon a limitált verziós életérzés, így érdemes sietni…

Az ára természetesen nem alacsony, mint ahogy azt már megszokhattuk az ilyen kézműves daraboknál. A legolcsóbbért 2300 fontot kérnek, a legdrágább pedig 3800 fontba került. Azaz nagyjából 850 ezer forint az olcsóbb változat, míg a legmenőbbért egészen 1.4 millió forintot kell kifizetni.

Forrás, via Gsmarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid