Power Pen – a toll, ami feltölti a mobilod!

0

Találtam nektek egy eszközt, ami a mindennapi életben még nagy segítségetekre lehet. A Power Pen egy olyan golyóstoll, ami egyszerre funkcionál kapacitív stylusként és külső akkumulátorként, aminek a segítségével bármilyen mobilnak adhatsz egy kis extra energiát, ha már merülőfélben van a telep.

Nem csak iPhone-nal működik

Nem csak iPhone-nal működik

Az alumínium burkolattal ellátott apróság sokoldalú kiegészítő lehet bárkinek, aki egyszerre használ okostelefont és tollat, diákoknak és üzletembereknek már csak a “coolság” miatt is érdemes beszerezni. A mobilunkat persze ugyanúgy lehet vele vezérelni, mint akármilyen stylussal, de ha eltekerjük, akkor egy golyóstollat kapunk, ha pedig megfordítjuk, akkor rádughatjuk a telefonunkra és elkezdi azt tölteni.

power-pen-1

Persze csodákat nem érdemes várni egy 700 mAh-s teleptől, de szorult helyzetekben, amikor pont egy kevéske energiára lenne szükségünk, mondjuk egy fontos telefonhíváshoz, akkor bizony jól jöhet ez a plusz funkció. A műszer bármilyen eszközről tölthető, csak legyen rajta USB port. A termék egyelőre előrendelési fázisban van, a kiszállítás december 29-től indul. Az Power Pen ára 40 dollár lesz, és innen meg is tudjátok majd rendelni ezt a sokoldalú érdekességet.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid