Okostelefonnal és tablettel készül a Kodak!

0

A Kodak hamarosan lerántja a leplet egy új terméksorozatról, amelyen Android OS tesz majd szolgálatot. Az első okostelefon, ami a készülékcsalád része lesz, már két héten belül a nyilvánosság színe elé kerülhet a Las Vegas-i CES kiállításon.

Ha az értesülések nem tévednek, a Kodak olyan mobilokat és tableteket szeretne alkotni, amelyek azok igényeit elégítenék ki, akik egy egyszerű felhasználói felületű csúcsmodellre vágynak. A specifikációkról egyelőre még semmit sem tudni, de az tény, hogy számos fényképezéssel kapcsolatos extrát kapunk majd. Rég volt, hogy egy mobil készülékhez a nevét adta volna a Kodak – aki most a CAT mögött álló Bullitt Group-pal is társult – így aztán a szakma, és mi vásárlók is érdeklődéssel várjuk, mivel rukkolnak majd elő.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid