Prémium házban érkezhet a Huawei Ascend P8!

0

Az igaz, hogy a Huawei Ascend P7 csupán alig féléves, de kínai források szerint a készülék utóda már 2015 januárjában felbukkanhat, mégpedig a jövő évi CES kiállításon. Akárcsak a P7, a P8 is valahol a felső kategóriás mobilok közé igyekszik majd felzárkózni. Állítólag a készülék már tesztelési fázisban van, és ami azt illeti, egy kép is kiszivárgott a telefonról. Készpénznek egyelőre nem veszünk semmit, de azért lássuk, hogy miről szólnak a hírek!

Huawei-Ascend-P8-rumor

Korábbi pletykák már elhintették, hogy az Ascend P8-nak egy 5.2 inches, Full HD felbontású kijelzője lesz, 424 ppi-s képpontsűrűséggel. A panelt oltalmazó üveg a széleken le lesz kerekítve, hasonló megoldást az iPhone 6-nál láthattunk nemrég. Olyan értesülések is vannak, amelyek szerint a Huawei egyre inkább igyekszik a drágább alapanyagok felé fordulni zászlóshajói készítésekor. Az Ascend P8 esetében lehetségesnek tűnik egy fémtest, keramikus hátlappal és gombokkal. A fent látható kiszivárgott fotó tanulsága szerint a kamera is új dizájnt kaphat, mellette pedig ujjlenyomat-olvasó, vagy két flash vaku foglalhat helyet. A Mate 7-ben nagyon jól szerepelt az ujjlenyomat-olvasó, és biztosan sikere lenne egy olyan méretű készülékben is, ami jobban elfogadható a nagy többség számára. A telefon lelke egy nyolcmagos Kirin 930 processzor lehet, a várható árat pedig 490 dollár környékére taksálják a források.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid