Próbára tették a OnePlus 8 Pro strapabírását

0

Ma már nem lehet mondani a OnePlus telefonokra, hogy “zászlóshajó-gyilkos”, immáron szimplán csak zászlóshajók, viszont annak kiválóak, legalábbis a papírra vetet hardveres jellemzőik alapján. Az persze egy komoly kérdés továbbra is, hogy mennyire időtálló befektetés egy ilyen készülék beszerzése, és ez valószínűleg sokakat izgat, akik egy OnePlus 8 vagy 8 Pro megvásárlása előtt állnak. Zack Nelson most az utóbbit tette próbára, hogy választ találhasson erre az cseppet sem jelentéktelen talányra.

Nem szeretnénk elvenni az egyik kedvenc videósunk kenyerét, így nem írunk le mindent, tessék szépen megnézni a lenti felvételt! Annyit persze már most is elárulhatunk, hogy a készülék üvegborítása pontosan úgy viselkedik, ahogyan azt megszokhattuk. A Mohs-skála hatodik fokának megfelelő keménységgel rendelkező tárgyak már képesek vizuálisan is látható károkat tenni benne, míg a hetes szintet is megütő holmik jóval mélyebb karcokat hagynak ott emlékeztető gyanánt, hogy a dobozban lévő, teljesen ingyenesen mellékelt tokot érdemes használni. Vagy bármilyen alternatív megoldást.

Ami pedig a hajlítást illeti, a OnePlus 8 Pro túlél, ez bizony fontos pont, mivel egy tervezési hibának köszönhetően akár egy rosszabbul sikerült leülés után is búcsút mondhatunk a mobilunknak, mindegy, hogy a far, vagy az elülső zsebben van. Szerencsére erről itt szó sincs, és mint ahogyan Zack is megjegyzi, a OnePlus telefonok általában remekül szoktak teljesíteni az általa lebonyolított strapateszteken. A videó megnézéséhez nem hátrányos némi angol nyelvtudás, de a látvány enélkül is magáért beszél. Ti tervezitek megvenni valamelyik új OnePlus modellt?

A OnePlus 8 mobilok főbb jellemzőit és az árukat itt találod.

Forrás: JerryRigEverything

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid