Ráfekszik a kamera minőségére a Xiaomi

0

Egyre inkább vonzó tényezőnek számít, ha egy mobillal jó minőségű felvételeket lehet készíteni, és sokan ez alapján választanak készüléket. A Xiaomi is észrevette ezt, és úgy tűnik, fejlődni akarnak ezen a téren.

Egy belsős levél szivárgott ki, amelyet Lei Jun, a Xiaomi ügyvezető igazgatója írt, és egy cégen belüli kamerarészleg létrehozásáról szól. Mr. Jun úgy gondolja, hogy a mai modern telefonok egyik legfontosabb tulajdonságáról van szó, és még nekik is van hova fejlődniük, aminek egy külön divízió nagy lökést adhat.

A legfrissebb csúcsmobiljuk, a Xiaomi Mi Mix 2S már egy elég komoly duál hátlapi kamerával bír egyébként. A DxO listáján pl. 97 pontot ért el, és a fotózási képességeire külön 101 pontot kapott. Jelenleg persze még el vannak maradva a legjobb csúcsmobiloktól ezen a téren (pl. Galaxy S9, Huawei P20 Pro), ezért különösen fontos lehet az előrelépés.

Természetesen a divízió létrehozásának hosszú távon lenne eredménye, így pl. a közeljövőben megjelenő Mi 7 még nem tudna belőle profitálni. Persze ennek a típusnak sem kell majd szégyenkeznie, mivel duál 16MP-es kamerát kaphat f/1.7-es apertúrával, ami mellé 4 tengelyű képstabilizátor társul, a másodlagos kamera pedig 2X-es optikai zoomot tesz majd lehetővé.

Forrás: Gsmarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid