Rangos dizájn díjat nyert a Harmony OS rendszer felülete

0

A Harmony OS a Huawei alternatívája a Google-féle Androiddal szemben, és eddig egész gyorsan terjed, lassan már 100 millió készüléken fog futni, pedig csak pár hónapja indultak a frissítések. Az új rendszer gyönyörű felhasználói felülete ráadásul most egy rangos nemzetközi elismerést is kapott.

A Harmony OS 2.0 kinézete megkapta a Red Dot Design Award nevű díjat, amelyet olyan termékeknek szoktak kiosztani, amik modern, előremutató külsővel rendelkeznek. Ez tulajdonképpen egy olyan nemzetközi verseny, amely a jól átgondolt dizájnt hivatott megkülönböztetni a technológiai világban. A Huawei rendszerét a színek, a betűtípusok, a könnyed esztétika, valamint a többféle képernyőmérethez és stílushoz való alkalmazkodási képessége miatt dicsérik.

A Huawei nem először kap Red Dot Design díjat – a Porsche Design Mate 40 RS, a Mate X és még mintegy 74 hardveres kütyü és szoftveres megoldás található meg a Red Dot weboldalán.

Persze nem csak a Huawei kap kitüntetett figyelmet, számos más márka termékeit is rendszeresen díjazzák, többek között Samsung, LG, Apple és Xiaomi kütyük is sokszor részesültek már ebben az elismerésben.

A Harmony OS-re visszatérve, a rendszer sikere egyelőre töretlennek tűnik, de fontos tudni, hogy egyelőre Kínában folynak a frissítések, az igazán nagy próba az lesz, amikor más piacokra, például Európába is elkezdik majd bevezetni a szoftvert.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid