Még olcsóbb 5G mobil lehet a Samsung Galaxy A13 5G

0

A Samsung igyekszik minél megfizethetőbb 5G mobilokat kiadni, a piaci fölény megszerzésének ez egy elengedhetetlen kritériuma. Előző évben a Galaxy A42 5G volt a legolcsóbb ajánlatuk, amit idén a Galaxy A22 5G váltott. Hamarosan pedig jöhet a Samsung Galaxy A13 5G, ami még alacsonyabb áron kínálja majd az új technológiát.

GalaxyClub értesülései alapján úgy tudjuk, hogy a Samsung egy új 5G modemmel szerelt okostelefonon dolgozik, amelynek a modellszáma SM-A136B. A hírek szerint a gyártó a telefont Samsung Galaxy A13 5G néven forgalmazhatja majd. A készülék egyike lesz a legmegfizethetőbb Samsung mobiloknak, mivel elődje, a Galaxy A12 189 dollár alatti áron megy az USA-ban, és a becslések szerint az újdonság is 200 dollár alatti vételárral debütálhat.

A Samsung Galaxy A12-t tavaly decemberben tárták a nagyérdemű elé, így vélhetően a folytatás valamikor 2021 végén, esetleg 2022 elején kerülhet bemutatásra. Ennél többet nem tudni konkrétan a készülékről, de a mostani generáció alapján azért vannak tippjeink, hogy mire lehet majd számítani.

A Samsung Galaxy A12 6,5 colos HD+ LCD képernyővel, 2, 3, 4 vagy akár 6 GB RAM-mal, MediaTek Helio P35 chippel, 32, 64 vagy 128 GB-os háttértárral, 48 megapixeles elsődleges kamerával, valamint egy 15 wattos töltőkkel táplálható 5000 mAh-s teleppel rendelkezik. Ezekhez képest számítani lehet egy gyorsabb, nagyobb teljesítményű processzorra, több operatív memóriára, és talán egy jobb képernyőre, ha a Galaxy A13 5G megjelenik.

Forrás: Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid