Redmi Note 11 kihívóval készül a Motorola

0

A bejelentés előtt álló Motorola Moto G82 nemrégiben kiszivárgott, kiderültek a készülék fontosabb jellemzői. Az okostelefon a specifikációk alapján egy középkategóriás ár/érték bajnok lehet, ami ilyen hardveres felszereltség mellett egyértelműen a sikeres Redmi Note 11 modelleknek szeretne a konkurenciája lenni, egészen pontosan a Redmi Note 11 Pro 5G-t hívja párbajra.

Alapvetően a Motorola Moto G sorozatba tartozó készülékek nem túl sokat kínálnak az árukért cserébe, ennek ellenére ezek a mobilok még véletlenül sem mondhatók rossznak. A legutóbbi modellek esetében történt számos előrelépés, szóval mindenképpen tetten érhető egy folyamatos fejlődés a szérián belül. Ezt támasztják alá a Moto G82 közelmúltban napvilágra került jellemzői is. A friss értesülések forrása a megbízható bennfentes, Evan Blass, illetve a 91Mobiles csapata, akik nem csak a készülék jellemzőit, de némi képanyagot is publikáltak.

A Motorola Moto G82 belsejében ugyanaz a Snapdragon 695 lapkakészlet teljesíthet szolgálatot, mint ami a Redmi Note 11 Pro 5G-t is hajtja, és az akkumulátor is ugyanúgy 5000 mAh-s lehet. A hasonlóság a kijelzőben is tetten érhető, ami szintén egy Full HD+ felbontású, 120 Hz-es OLED panel, jelen esetben 6,55 colos képátlóval. Ezeken kívül említenek többféle memória konfigurációt, a készülék állítólag kapható lesz 4, 6, vagy akár 8 GB RAM-mal is, miközben legalább 128 GB-os lesz a háttértárja. Az oldalsó keretére ujjlenyomat-olvasó kerül, a külső borítása IP52 minősítésnek megfelelő védelmet nyújt a vízzel és a porral szemben, az akkumulátora pedig támogatni fogja a 33 wattos gyorstöltést. A készüléket még fülhallgató kimenettel is fel fogják szerelni.

A Motorola Moto G82 hátoldalán tripla kamerás képrögzítő rendszer foglalhat helyet, amelynek elsődleges modulja egy 50 megapixeles megoldás lesz, mellette egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 2 megapixeles makró szenzor képességeit lehet majd igénybe venni. A középre igazított kivágásban egy 16 megapixeles előlapi kamera foglalhat helyet.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a mobil pontosan milyen áron lesz kapható, de mivel a széria más tagjai már kaphatók olyan régiókban, mint Latin-Amerika vagy India, akadnak elképzeléseink. A korábbi, szerényebb jellemzőkkel rendelkező Moto G52 például 189 dollárnak megfelelő rúpiáért került forgalomba Indiában, ám a Moto G82 ennél minden bizonnyal többért megy majd. Remélhetőleg a Redmi Note 11 Pro 5G áránál kevesebbért, vagyis 326 dollár alatt forgalmazzák majd az adott régióban, és máshol sem vetik el a sulykot, már ami a vételárat illeti.

Forrás: AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid