Rejtélyes ZTE Nubia modell bukkant fel

0

Bár a ZTE vállalatát nemrégiben közel bibliai csapás érte, úgy látszik a vállalat egy percre sem fúj visszavonulót, érkeznek az újabb és újabb okostelefonok. A minap egy leginkább középkategóriásként aposztrofálható Nubia mobil bukkant fel a TENAA tanúsítványokat tartalmazó online adatbázisában, majd az NX617J modellszámot viselő szerkezet járt egy tesztkört a Geekbench benchmark alkalmazásban is. 

Egy méretes, ám képernyőaránya révén akár még egykezes használatra is alkalmas kijelzője lesz a rejtélyes okosmobilnak, 6 colos képátlóval, 18:9 képaránnyal és 2160×1080 pixeles felbontással. Egy ilyesmi megjelenítő lassan már mondhatni standard lesz a középkategóriában. A telefon belsejében Qualcomm Snapdragon 625 lapkakészlet fog dolgozni, ám tekintve az Egyesült Államok által kiszabott tiltást, ezen mobil az utolsó ilyenek között lehet. Nem kellett volna amcsi cuccokkal Iránban csencselni, ugye…

A Nubia titokzatos modelljét több RAM opcióval is piacra fogják dobni, lesz 3, 4, de még 6 GB-os verzió is. Belső tárhely tekintetében vagy 32 vagy 128 GB-os kiszerelést választhatunk, ráadásul mindegyik opció bővíthető lesz utólag. A mobil talán egy cseppet sokat fogni nyomni a mérlegen a maga 194 grammos tömegével, de ha belegondolunk abba, hogy ennek a java egy 4870 milliamperórás telep lesz, máris megenyhül a szívünk.

Amit még megtudtunk, az a kamerákkal, valamint a mobilon futó szoftverrel kapcsolatos. A hátlapra egy 16, valamint 8 megapixeles érzékelőkkel dolgozó duál kamerakészlet fog kerülni, az ellenkező oldalon pedig egy 16 megapixeles szenzor segíthet pillanataink megörökítésében. A mobilon a tesztelés pillanatában Android 7.1.2 Nougat operációs rendszer futott. A készülék várható ára, bemutatójának dátuma, és a forgalomba kerüléskor használatos neve egyelőre ismeretlen.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid