Rekord mennyiségű előrendelés futott be a Huawei Mate 20 Próra

0

Büszkén jelentette be a Huawei, hogy legújabb csúcsmobiljukra hatalmas az érdeklődés, és Nyugat-Európában hihetetlen mennyiségű előrendelést regisztráltak.

A Huawei Mate 20 Próról jelenleg nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy az egyik (ha nem a) legjobb androidos mobil. Ez abszolút nem tűnik túlzásnak, hiszen hardveresen a többiek előtt járnak a 7nm-es Kirin 980-as chippel, de más téren is a konkurencia felé tud nőni a készülék, elég csak a fotózásra gondolni.

Nem csoda tehát, hogy sokan érdeklődnek a Mate 20 Pro iránt, és a Huawei nemrég azt is elárulta, hogy az első 10 nap alatt rekord mennyiségű előrendelés érkezett Nyugat-Európában. Bár pontos számot nem közöltek, de 40%-kal több előrendelést emlegetnek, mint a P20 Pro esetében, ami szintén elég jól fogyott.

Walter Ji, a cég nyugat-európai elnöke szerint az áll a siker hátterében, hogy az emberek értékelik az innovatív technológiákat, és mivel ebből rengeteg található az új mobilban, a tech rajongók számára szinte ellenállhatatlan ajánlatnak tűnik a Mate 20 Pro.

Azt is elárulta, hogy egyáltalán nem lepték meg őket a tech oldalak remek értékelései, hiszen tisztában voltak vele, hogy aki egyszer ráteszi a kezét a készülékre, az nem fog benne csalódni. A sajtó visszhangja valóban nagyon pozitív, és szinte csak szuperlatívuszokban beszélnek a Mate 20 Próról, amely jelenleg szinte ellenfél nélkül áll a képzeletbeli androidos dobogó felső fokán. Kíváncsian várjuk, hogy mely gyártó készüléke lesz majd képes onnan letaszítani. Ti kire tippelnétek?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid