Rekordmennyiségű Samsung Galaxy S7-et rendeltek elő

12

Egy egyelőre nemhivatalos jelentés szerint a Samsung máris rendkívüli eredményeket ért el a Galaxy S7 és S7 edge mobilokkal. A hatvan országban előrendelhető csúcsmodellek rekordmennyiségben találhatnak gazdára, mihelyt megkezdődik azok kiszállítása. 

Eldar Murtazin orosz tech-újságíró a rekordmennyiségű előrendelés ténye mellett azt is felfedte, hogy ennek a rengeteg készüléknek a 64%-át a hajlított kijelzős változat, vagyis a Galaxy S7 edge teszi ki. Az egyébként egészen helytállónak hangzó állítás megerősítené a sejtést, mely szerint a rajongók szívesebben fizetnek egy kicsit többet a nagyobb, hajlított kijelzős modellért.

Samsung_Galaxy_S7_S7_edge

A készülékek egyáltalán nem olcsók, az S7 hazánkban nagyjából 240, az S7 edge pedig 270 ezer Ft-ba kerül, de világszerte Gear VR-t adnak az előrendelőknek, és ezzel együtt már azért kedvezőbbnek tűnik az ár.

Pontos számokat egyelőre nem tudunk, és még várunk a Samsung hivatalos megerősítésére, de mivel mindkét mobil március 11-én startol, így még bőven van idő arra, hogy tovább növeljék az eredményeket. A becslések szerint egyébként 17 millió Galaxy S7 szériás mobil talál majd gazdára a hónap végéig, ami valóban nem csekély mennyiség.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid