Valódi fotókon a Huawei P9

0

Nem tudni miféle “sötét üzelmek” révén, de a Venture Beat csapata rátette a kezét egy Huawei P9-re. Az online médium munkatársai nem vesztegették a készülékkel töltött időt, és azonnal lencsevégre kapták a kínaiak következő zászlóshajóját.

huawei p9 2

A készülék a fotók tanúsága szerint valóban duál kamera kiépítéssel érkezik majd. A két egymás mellett lévő lencse oldalán található vaku alá pedig lézeres érzékelő is került, ami a fókuszálást segíti. A két kamera képes lesz fotózás után újrafókuszálni, szűrőket alkalmazni, és minden bizonnyal egyéb érdekességekre is számíthatunk.

huawei p9 1

A telefon alsó részén láthatunk egy hangszórórácsot, valamint ide pozicionálták a jack aljzatot is. A kínaiak csúcsmodellje reverzibilis, vagyis C típusú USB portot használ majd áramfelvétel, illetve adatátvitel céljára.

huawei p9 4

Ezek a fotók részben megerősítik a korábban napvilágot látott renderelt képeket is, bár azért akad némi eltérés. A Huawei március 9-én Berlinben tart majd egy rendezvényt, várhatóan aznap hivatalosan is bemutatásra kerül a mobil.

huawei p9 3

Egy gyors emlékeztető azon kedves olvasók számára, akiknek hirtelen nem ugrik be, mire lehet számítani a készülék kapcsán: házon belül fejlesztett Kirin 950 lapka, Mali-T880MP4 grafikus gyorsító, 3 GB RAM, 3900 mAh-s telep és 5.2 hüvelykes megjelenítő Full HD felbontással. Persze ezek egyike sem hivatalos még, biztosat csak a bemutató után tudunk majd mondani.

forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid