Remek hangzást ígér az új HTC 10 teaser videó

0

Újabb HTC 10 kedvcsináló – vagy ahogyan angolul nevezik, teaser – jelent meg, melyben teljes főszerepet kap a hangzás, a hangélmény. Szerencsére ezúttal nem egy rejtélyes fotót vagy plakátot kaptunk, hanem egy rövidke videót arról, milyen remek lesz a tajvaniak csúcsmodelljének hangrendszere.

A HTC ígérete szerint még a nagyon audiofilek is meg lesznek elégedve a csúcsmodellel, ami “a lehetséges legmagasabb színvonalú hangminőséget” garantálja, a létező legjobb BoomSound technológiának köszönhetően.

A “világklasszis kamerái” mellett tehát remek hangzása lesz a HTC 10-nek, ami a következő hardveres elemekből építkezhet: 5.1 colos QHD AMOLED megjelenítő, Qualcomm Snapdragon 820 lapka, 4 GB RAM, 32 GB bővíthető belső tárhely, C típusú USB port, valamint egy 3000 milliamperórás akkumulátor. A mobil április 12-én debütál a nagyközönség előtt.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid