Hamarosan jön a Samsung Galaxy A70e, így néz majd ki

0

A Samsung azért lehet a legnagyobb okostelefon-gyártó, mert nem csupán a prémium, hanem az alsóbb szegmensekben is igyekeznek megvetni a lábukat, sőt, kifejezetten jól szoktak sikerülni a Galaxy A és M szériás mobiljaik. Hamarosan több új, frissített verziót kapnak ezek a készülékek, ám van egy közöttük, ami a nevét tekintve kicsit kilóg a sorból, mert Galaxy A70e-ként debütálhat. Az újdonságról most kikerült néhány renderkép, amelyeken remekül látszik, hogy mire számíthatunk.

A készülék hátoldalára vertikálisan pozicionált kamerakészlet kerül, ezek közül azonban csak egyetlen szenzor lesz a normál fotókért felelős, a másik kettő portré és makró képekhez lesz használatos.

Szintén a hátoldalon találhatjuk meg az ujjlenyomat-olvasót, ami az eredeti Galaxy A70-ben a képernyőben volt. Kinek melyik a kényelmes, de ezt a megoldást most nyilván a költséghatékonyság jegyében alkalmazta a gyártó.

A fülhallgató kimenetet a telefon felső részén találni, míg az alsó kereten a hangszórórács, valamint egy micro USB port figyelhető meg, ami már kissé idejétmúlt megoldás, még az olcsóbb telefonok esetében is.

Amennyire a renderekből ki lehet venni, semmilyen hajlítás vagy ív nem lesz a telefon képernyőjén, egy 6,1 col körüli, lapos panelt kapunk. Az előlapi kamera egy esőcsepp alakú szenzorsziget belsejében talál majd otthonra, amit a Samsung Infinity-U vagy Infinity-V Display néven szokott aposztrofálni.

Sajnos egyelőre nem lehet többet tudni a telefonról, így ismeretlenek számunkra a hardveres jellemzői, és a várható ára, de vélhetően egy olcsóbb telefonról van szó, már csak az “e” jelző miatt is. Remélhetőleg hamarosan újabb infók is napvilágra kerülnek majd a Samsung Galaxy A70e-t illetően.

Forrás, via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid