Ilyenek lehetnek az Infinity kijelzős Galaxy A (2018) mobilok

0

A Samsung Galaxy A széria páratlan népszerűségének az egyik oka biztosan az, hogy a készülékek mindig kapnak valamit az előző év zászlóshajóinak extrái, különlegességei közül. A jövőre érkező telefonok többek között olyan Infinity Display kijelzővel fognak bírni, mint az idén bemutatott Galaxy S8 vagy Galaxy Note 8. És hogy ez miként is fog festeni a Galaxy A5 és a Galaxy A7 2018-as verziójának esetében, az szemrevételezhető a lenti renderképeken. 

Igazából egy csekély betekintést már kaphattunk a készülékek formatervét illetően, de a most felszínre került renderek révén még alaposabban megvizsgálhatjuk a mobilok várható külalakját. Természetesen amin először megakad a szemünk, az nem más, mint a 18.5:9 képarányú megjelenítő, mely vitathatatlanul prémium külsőt kölcsönöz a Samsung új felső-középkategóriás telefonjainak. A szintetikus teszteredmények egyelőre képtelenek voltak felfedni a pontos felbontást, de minden bizonnyal Full HD+, vagyis 1080×2220 pixeles panelekről van szó.

A hátlapot tekintve láthatjuk, hogy egyelőre le kell mondanunk a duál kameráról, talán majd a 2019-es modellek megkapják, viszont az ujjlenyomat-olvasót valószínűleg jobban pozicionálták a Galaxy S8-hoz képest. Szerintetek?

A végére maradtak az oldalak, de azért itt is akad érdekesség, például a Bixby gomb, amelyet a Samsung a saját fejlesztésű virtuális asszisztensének dedikált.

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a legkisebb modell, vagyis a Galaxy A3 (2018) esetében kimaradhatnak egyes funkciók, lehet, hogy elfelejthetjük az Infinity Display-t és a dedikált Bixby gombot. Persze meglepetések mindig történetnek…

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid