4 érv a filléres Vernee M5 mellett

1

A Vernee M5 egy nagyon korrekt felszereltséggel bíró, kompakt telefon lett kedvező árcédulával. Nézzünk meg 4 indokot arra, hogy miért is érheti meg beruházni erre a készülékre!

Fiatalos, prémium dizájn

A Vernee M5 egy 5.2 colos kijelzővel szerelt, viszonylag kompakt méretű, fiatalos, divatos kinézetű telefont lett.

Szerencsére az anyaghasználattal sem spóroltak, hiszen fém házat kapott a telefon, ráadásul mindössze 6.9 mm vékony az egész.

Gyorsabb, folyamatosabb működés a hasonló kategóriájú telefonokhoz képest

A Vernee M5-ben egy 8 magos, 64 bites processzor dolgozik, ami bőven elég a hétköznapi feladatokhoz, ráadásul ehhez nem kevesebb, mint 4 GB RAM tartozik, azaz a multitasking sem jelenthet problémát.

A mobil gond nélkül képes több alkalmazást is futtatni egyszerre, és folyamatos működést biztosít böngészés, videózás vagy akár játék közben is.

Optimalizált, letisztult szoftver

A Vernee M5 a gyártó saját VOS 1.0 szoftverével érkezik, ami a 7.0 Nougatra épül, és nagyon közel áll a gyári Androidhoz.

Egy letisztult, stock felületet kapunk, azonban a Vernee tovább optimalizálta a rendszert, a gyorsabb és energiatakarékosabb működés érdekében.

Jó hír, hogy van LTE+ és VoLTE támogatás is, és a hazánkban használt B20-as 4G sávot is ismeri a mobil.

Kimagasló ár/érték arány

A Vernee M5 4GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel szerelt variánsa mindössze 129 dollárba kerül alapesetben, a gyártó akciójában ráadásul most további 10 dollár kedvezményt kapunk.

Neked hogy tetszik a Vernee telefonja?

forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid